Őszi zöldjárat

Létrehozás: 2016. november 3. 8:22 , Utolsó módosítás: 2016. november 3. 8:27 , ÉrdCenter
Az ÉTH Érd és Térsége Hulladékkezelési Nonprofit Kft. az önkormányzati rendeletnek megfelelően 2016. november 5. és december 3. között végzi el az őszi zöld- és biohulladék gyűjtését.
A gyűjtési és a szállítási technológia megegyezik a korábban már megszokottal. A biohulladékot az ingatlantulajdonos 0,5  köbmétert meg nem haladó mennyiségben, hulladékzsákban, vagy legfeljebb 1 méteres darabokra vágva és kötegelve helyezheti az ingatlana elé. az ütemterven feltüntetett időpontban.
 
A zöldjárat ideje alatt (2016. november 05-től 2016. december 3-ig) a hulladékudvarba - az ÖK. rendeletnek megfelelően - beszállított lakossági zöldhulladékot nem számítjuk be az adott ingatlan éves ingyenes (250 kg/ingatlan/év) beszállítási keretébe.
 
Fontos! A gyűjtést egy időben több helyszínen kezdik, ezért a gyűjtési napon reggel 7.00 órára kérik  kihelyezni  a zöldhulladékot az ingatlan elé.
 
A gyűjtés-szállítás ingyenes, azonban a zsákot az ingatlantulajdonosnak kell biztosítani. Kérik, hogy a zsákba csak zöldhulladékot helyezzenek el. A zsákot ne kössék be, mert annak tartalmát szúrópróbaszerűen ellenőrzik. Amennyiben idegen anyagot találnak a zsákokban úgy a teljes mennyiség elszállítását megtagadják. A zöldhulladékot zsákosan szállítják el , s a zsákokat nem adják vissza.
 
Forrás: ÉTH

Utcanév keresés - zöldjárat időpontja

Utcanév:

Hozzászólás írásához jelentkezzen be!

Legfrissebbek a témában

További oldalak

Keresés

Bejelentkezés

Hirdetés

Legfrissebb

Hirdetés

Legfrissebbek

Időjárás

Apróhirdetések

Feszült? Túlhajszolt? Szétfeszíti a stressz? Jöjjön el egy relaxáló aromamasszázsra és engedje el a mindennapi problémáit! ...
Az On lakasan Svedmasszazs felfrissiti es relaxalja szervezetet . Cel az on kikapcsolodasa ,ellezulasa, felfrisulese . Vido Arpa ...