Őszi zöldjárat

Létrehozás: 2016. november 3. 8:22 , Utolsó módosítás: 2016. november 3. 8:27 , ÉrdCenter
Az ÉTH Érd és Térsége Hulladékkezelési Nonprofit Kft. az önkormányzati rendeletnek megfelelően 2016. november 5. és december 3. között végzi el az őszi zöld- és biohulladék gyűjtését.
A gyűjtési és a szállítási technológia megegyezik a korábban már megszokottal. A biohulladékot az ingatlantulajdonos 0,5  köbmétert meg nem haladó mennyiségben, hulladékzsákban, vagy legfeljebb 1 méteres darabokra vágva és kötegelve helyezheti az ingatlana elé. az ütemterven feltüntetett időpontban.
 
A zöldjárat ideje alatt (2016. november 05-től 2016. december 3-ig) a hulladékudvarba - az ÖK. rendeletnek megfelelően - beszállított lakossági zöldhulladékot nem számítjuk be az adott ingatlan éves ingyenes (250 kg/ingatlan/év) beszállítási keretébe.
 
Fontos! A gyűjtést egy időben több helyszínen kezdik, ezért a gyűjtési napon reggel 7.00 órára kérik  kihelyezni  a zöldhulladékot az ingatlan elé.
 
A gyűjtés-szállítás ingyenes, azonban a zsákot az ingatlantulajdonosnak kell biztosítani. Kérik, hogy a zsákba csak zöldhulladékot helyezzenek el. A zsákot ne kössék be, mert annak tartalmát szúrópróbaszerűen ellenőrzik. Amennyiben idegen anyagot találnak a zsákokban úgy a teljes mennyiség elszállítását megtagadják. A zöldhulladékot zsákosan szállítják el , s a zsákokat nem adják vissza.
 
Forrás: ÉTH

Utcanév keresés - zöldjárat időpontja

Utcanév:

Hozzászólás írásához jelentkezzen be!

Legfrissebbek a témában

További oldalak

Keresés

Bejelentkezés

Hirdetés

Legfrissebb

Hirdetés

Legfrissebbek

Aktuális programok

Időjárás

Apróhirdetések

Eladó az érdi piacon jelenleg is üzemelő fix telepítésű, jó forgalmú büfékocsi bérleti joga, akár teljes berendezéssel is/ hütő. ...