SZIRMOK Városi és Pedagógus Női Kar

E-mail cím: szirmok@freemail.hu

A Szirmok 24 éve

Kórusunk 24. éve működik köszönhetően a tagok és a kórusvezető kitartó, színvonalas szerepléseket biztosító munkájának, a város Önkormányzata és támogatóink hozzájárulásának. Közösségünket az éneklés szeretete tartja össze, örömmel járunk a próbákra, és azon kívül is összejövünk baráti beszélgetésekre, éneklésre. Ez adja számunkra a legfőbb értéket, és ezt folytatjuk a jövőben is, ahogy eddig.

Kórusba csalogató! Énekeljünk együtt!

Szeretettel várunk téged kórusunkba, ha szeretsz és tudsz énekelni, vállalod, hogy heti egyszer részt veszel a próbáinkon hazai és külföldi szerepléseinken.

Szirmok for 24 years

Our choir has ran for 24 years thanks to the strenuous work of the members and the choir leader that ensured wonderful performances and to the contribution of the local city government and our supporters. Our community is held together by the love for singing; we enjoy going to practices, and we also meet for friendly chats and singing. This is what we value the most, and this is what we will continue in the future.

Kórustagjaink

A Szirmok Városi és Pedagógus Női Kar tagjainak rövid bemutatkozása

Kapcsolódó oldalak

Kórustagok mondták Poyntonba indulás előtt

2009. március 22.

Megkérdeztük a Szirmok kórus tagjait, mit várnak a közelgő angliai utazásuktól.

Karácsonyi koncert

2009. február 7.

Karácsonyi koncertünk idén advent utolsó vasárnapjára, dec. 21-re esett. Szokás szerint az Alsó utcai római katolikus templomban énekeltünk.

Pedagógus kórusok VII. észak-magyarországi találkozója

2008. november 27.

2008.október 11-12.

Az ötéves érdligeti Napfény Otthon ünnepségén

2008. november 20.

2008.10.03-án tartotta ötéves évfordulóját az érdligeti Napfény Otthon. Örömmel fogadtuk a felkérést, megtiszteltetés volt számunkra, hogy az idős embereknek énekelhettünk.

Adventi-karácsonyi koncert az újfalusi r.k. templomban

2008. január 2.

Évek óta koncertezünk az újfalusi templomban advent idején! Szívesen jövünk ide, mert a közönség hálás tapsa és a templom jó akusztikája mindig megadja a szívünknek-lelkünknek azt a kellemes érzést, hogy érdemes énekelni.

Mátészalkai kórustalálkozó

2007. június 24.

Idén június 9.-én Mátészalkán rendeztek kórustalálkozót, amelyen az érdi Szirmok Kórus is részt vett.

Szirmok tavaszi koncert

2007. május 11.

2007. április 28-án az érdi Adventista Gyülekezetben adtunk koncertet a Kulturális Szombat Esték című programsorozat keretében.

Hangverseny a Ciszterci Kolostorban

2007. április 8.

Április elsején délután a Ciszterci Kolostorban páratlan élményben lehetett része a zenekedvelőknek.

Keresés

Hirdetés

Hirdetés