Filmajánló

Senki bolondja

2007. május 21.

Kamaszlány koromban két pártra szakadt barátnőim csapata. Egyik felének Paul Newman volt a kedvence, a másiknak Robert Redford, s késhegyig menő viták folytak a kérdésben.

Derszu uzala

2007. február 8.

Ismét egy méltánytalanul elfelejtett, ám igen érdekes régi filmet ajánlok az Önök kedves figyelmébe.

Fehér tenyér - magyar film

2007. január 20.

Magyarország, a hetvenes évek végén. A tíz éves tehetséges Dongót szülei és brutális módszereiről elhíresült edzője élsportoló tornásznak szánják.

Sivatagi Show

2006. december 5.

Az őszi köd, szürkeség és a téli hideg ellensúlyozására ajánlom Önöknek az idők folyamán a klasszikusok sorába emelkedett tulajdonképpeni természetfilmet, a SIVATAGI SHOW-t.

Pirosszka

2007. február 8.

A 2006-os év egyik legkülönlegesebb filmjét ajánlom Önöknek, ami nem csupán a Piroska és a farkas című történet egyik legújabb, hagyományos elvű feldolgozása, bár a szereplők – legalábbis nevükben – többé-kevésbé ugyanazok.

Tövismadarak

2007. február 8.

A jól ismert tv-sorozat egybekötött részeit tartja kezében a Kedves Olvasó, hogy rögtön az elején egy jó kis képzavarral kezdjem ajánlásomat.

A tizedes meg a többiek

2006. december 28.

Új sorozat jelent meg a DVD-k piacán, a Magyar filmek gyűjteménye, melyben sok-sok, napjainkra klasszikussá vált remekművel találkozhatunk ismét. Első darabja A tizedes meg a többiek, az 1965-ben készült, fekete-fehér háborús kaland-vígjáték.

Kelly hősei

2006. december 13.

II. világháború, a normandiai partraszállás után, Franciaország, kalandok és sok-sok nevetés. Ezek jellemzik a háborús klasszikusok sorozatban megjelent KELLY HŐSEI-t.
Előző

Keresés

Hirdetés

Hirdetés