La Leche Liga érdi csoportja

A LLL érdi csoportja minden hónap második szerdáján 9-11-ig várja a várandós és kisgyermekes édesanyákat (édesapákat) gyermekeikkel együtt az Érdligeti Közösségi Házban (Fürdő u. 1.)
 
A La Leche Liga nonprofit egyesület, tagságát olyan édesanyák alkotják, akik fontosnak tartják, hogy gyermekeik a szoptatás révén is a legjobb indítást kapják az életben. Amikor egy édesanya a La Leche Ligához fordul, egy másik édesanyától kap segítséget, aki maga is a LLL hagyományai szerint szoptatta, gondozta kisbabáját. A La Leche Ligát 1956-ban néhány amerikai édesanya alapította, akik elszántan szoptatni szerették volna csecsemőiket, és készek voltak tapasztalataikat megosztani másokkal. A LLL azóta nemzetközi szervezetté nőtte ki magát, és elismert szaktekintély szoptatással kapcsolatos kérdésekben.
 
A La Leche Ligáról a www.lll.hu oldalon, az érdi csoportról pedig a http://erd.lll.hu oldalon található bővebb információ.

Keresés

Bejelentkezés

Hirdetés

Legfrissebb

Hirdetés

Legfrissebbek

Aktuális programok

Időjárás

Apróhirdetések

MDV 3,5kw-os inverteres klíma beszereléssel, 3+2-év garanciával eladó! A klíma ára: 155.000.- Alapszerelés ára: 65.000.- Klí ...
AKCIÓ 3,5KW-os Inverteres Hűtő-Fűtő klíma szett alapszerelve 149.900.- Heinner Crystal HAC-CR12Whn Inverteres split klíma, 12000 ...