Ága-Boga Nagycsaládosok Érdi Egyesülete

Számos három vagy annál több gyermeket nevelő érdi család tagja a Ága-Boga Nagycsaládosok Érdi Egyesületének. Az Egyesület egyik lényeges célja, hogy segítse a nagycsaládosok közösségbe való szerveződését.

A csoport a jó közösséggé való kovácsolódáson kívül számos célt tűzött ki maga elé.
Meg akarjuk ismertetni az emberekkel a nagycsaládos értékeket, kiemelni a család fontosságát, az anyaság tiszteletét, a jövő generációért érzett felelősséget.
Segíteni szeretnénk másokon a szükségben, akár erkölcsi támogatással, akár adományok gyűjtésével. Képviseljük a nagycsaládosok sajátos érdekeit itt Érden és Környékén, együttműködünk más civil szervezetekkel, ha állásfoglalásuk a nagycsaládos célokkal is összhangban van.

Tagjaink közé hívunk, várunk mindenkit, Napjainkban a nagycsalád ritka kincs. Az általunk megtestesített értékek mással nem helyettesíthetők. Egy-egy háztartásban több gyermeket nevelni nagy felelősség, édes teher. Gyermekeink iránti szeretetünk sokszor áldozatvállalásra késztet bennünket, a pillanatnyi megoldások helyett a hosszú távú előrelátás a cél. Ehhez bátorságra, kitartásra derűre, és sok-sok önzetlen, tiszta szeretetre van szükség.

Honlap, elérhetőség: www.agaboga.hu
Vezetője: Bogatin Attila


Kapcsolódó oldalak

Ága-Boga gyermekrajzok - Család és Ünnepek

2007. november 15.

Az Ága-Boga Érdi Nagycsaládos Csoport rajzpályázatot hirdetett – Család, Ünnepek témakörben - tagcsaládjai gyermekei számára három korcsoportban -, melynek eredményhirdetésére 2007. november 10.-én az Érdligeti Közösségi Házban került sor.

Ága-Boga munka és mosoly :)

2007. június 27.

4 tonnát raksz és mennyi a bér? :) Az öröm gyermekeid arcán és egy szép délután családias hangulatban elfáradva, de mosolygósan a munkában.

Járd ki lábam járd ki most ...!

2007. április 26.

Téka táncház a „medencében”, kettőtől hatig

Játékgyűjtés az érdi NOE-nél

2006. december 17.

Az érdi nagycsaládosok játékgyűjtést szervezetek a tagjaik között.

NOE demonstráció több mint tizenötezer tüntetővel

2007. szeptember 8.

A Fiumei úti temetőtől az Alkotmány utcáig élőlánccal tiltakozott a Nagycsaládosok Országos Egyesülete 2007. szeptember 8-ára meghirdetett demonstrációján.

Érdi családi és gyermeknap

2007. június 7.

Hol volt, hol nem volt, június első vasárnapján Családi és gyermeknapot tartottak Érden a Művelődési Központ és az Ága-Bogák szervezésében. Akik eljöttek, jól döntöttek. Írhatnánk róla szépet és jót, de hadd adjuk át a szót a nagycsaládos résztvevőknek

Fundoklia-völgy takarítás

2007. április 2.

A valódi, hosszú távú megoldás létrehozása összetett feladat, aminek elvégzéséhez minden bizonnyal kevés a civil lelkesedés, szükség van szakértők bevonására és a hatóságok, a hivatalok komoly szándékára. Lehet, hogy nem másra, mint személyes tapasztalatra van szükségük e téren? Vajon mi kell ahhoz, hogy legközelebb ott legyenek a tett színhelyén velünk?

Keresés

Hirdetés

Hirdetés