Érd Körbe Te is és Szavazz a Családra!

Egész napos rendezvény lesz április 29-én Érd Főterén. Két Érden jól ismert szervezet, az Érd Körbe Egyesület és az Ága-Boga Nagycsaládosok Érdi Egyesülete választása ugyanarra a napra esett, s ebből az együttműködés kibővítése lett a megfejtés, mi más?

Érd Körbe 2012 tavasz

Az Érd Körbe ezzel visszatér az öt évvel korábbi, azóta megújult indulási helyszínére, a szokott indulási időpontot megtartva, a körökön csak keveset változtatva.  Részletek megtalálhatók a honlapon.


ÉrdFőTérkép

Az Ága-Bogások és az Érd Körbések a többi közreműködő szervezettel, fiatalokkal, idősekkel, elkészítik Érd és Környéke nagyméretű, a tér közepét betöltő, a főbb nevezetességeket tartalmazó térkép vázlatát a Főtér közepén.
 
Nagy lesz, érdekes lesz, érdemes lesz megnézni, vagy akár a megvalósításában részt venni. No ennek részletei viszont még titkok tárgyát képezik, úgyhogy csak az lehet benne biztos, hogy meglátja és megszereti, aki eljön!

Szavazz a Családra!

A "Szavazz a Családra!" kampány záróeseménye pedig délután kezdődik.
 
Az együttműködés jegyében az Ága-Boga korábban is támogatta az Érd Körbe rendezvényt zsíroskenyér ellátással. Most az Ága-Bogások komoly ebéddel készülnek, bográcságyú bevetésével igyekeznek maradéktalanul ellátni a várhatóan kétezer főt meghaladó létszámot.


Keresés

Hirdetés

Hirdetés