Érd Körbe Te is és Szavazz a Családra!

Egész napos rendezvény lesz április 29-én Érd Főterén. Két Érden jól ismert szervezet, az Érd Körbe Egyesület és az Ága-Boga Nagycsaládosok Érdi Egyesülete választása ugyanarra a napra esett, s ebből az együttműködés kibővítése lett a megfejtés, mi más?

Érd Körbe 2012 tavasz

Az Érd Körbe ezzel visszatér az öt évvel korábbi, azóta megújult indulási helyszínére, a szokott indulási időpontot megtartva, a körökön csak keveset változtatva.  Részletek megtalálhatók a honlapon.


ÉrdFőTérkép

Az Ága-Bogások és az Érd Körbések a többi közreműködő szervezettel, fiatalokkal, idősekkel, elkészítik Érd és Környéke nagyméretű, a tér közepét betöltő, a főbb nevezetességeket tartalmazó térkép vázlatát a Főtér közepén.
 
Nagy lesz, érdekes lesz, érdemes lesz megnézni, vagy akár a megvalósításában részt venni. No ennek részletei viszont még titkok tárgyát képezik, úgyhogy csak az lehet benne biztos, hogy meglátja és megszereti, aki eljön!

Szavazz a Családra!

A "Szavazz a Családra!" kampány záróeseménye pedig délután kezdődik.
 
Az együttműködés jegyében az Ága-Boga korábban is támogatta az Érd Körbe rendezvényt zsíroskenyér ellátással. Most az Ága-Bogások komoly ebéddel készülnek, bográcságyú bevetésével igyekeznek maradéktalanul ellátni a várhatóan kétezer főt meghaladó létszámot.


Keresés

Bejelentkezés

Hirdetés

Legfrissebb

Hirdetés

Legfrissebbek

Aktuális programok

Időjárás

Apróhirdetések

Eladó az érdi piacon jelenleg is üzemelő fix telepítésű, jó forgalmú büfékocsi bérleti joga, akár teljes berendezéssel is/ hütő. ...