Küzdj meg a gáttal!

Domán Zsolt
November 13.-án jótékony futást szerveztek Ófaluban a gáton, "Küzdj meg a gáttal!" címmel, melynek célja az iszapkárosultak megsegítése volt. A rendezvényen minden résztvevő regisztrálta magát, eközben pedig önkéntes alapon - nevezési díj befizetésével - támogathatta a rászorultakat.

Jelentős pénzösszeg gyűlt össze és emellett a futónap megszervezésében is vitathatatlanul szerepet vállaló Termál Hotel Liget Érd is berendezési tárgyakat ajánlott fel.
A program a 10 órai köszöntővel indult, majd közös bemelegítés vette kezdetét, utána pedig elindult a várva várt futás. Az összes induló saját maga döntötte el mekkora távot fut, bárhol vissza lehetett fordulni a töltésen. Nem lehet szó nélkül elmenni a szervezés minősége mellett, csillagos hatosra vizsgáztak minden tekintetben. A beérkezés után mindenki számára teát, illetve zsíroskenyeret szolgáltak fel a Hotel aulájában, ahol a felajánlott tárgynyeremények is gazdára találtak. Egytől egyig mindenkinek jutott ajándék, amely véleményem szerint dícséretre méltó. Gyermekjátékok, chipsek, Érd Körbe pólók és gyógyfürdő belépők kerültek kiosztásra, nyoma sem volt az ilyenkor megszokott fölösleges reklámanyagoknak, teljes mértékben családias hangulatban zajlott le a díjkiosztó.
Többek közt ez is sikerrel csábíthatja el jövőre az érdeklődőket, hiszen Tóth Attila főszervező szándékában áll hagyományt teremteni a futónappal. Következő alkalommal futóverseny kivitelezése a cél, fenntartva a jótékony jelleget, mivel az önkéntes nevezési díjakat akkor az érdi sportegyesületek számára ajánlaná fel.

Keresés

Hirdetés

Hirdetés