Ága-Boga munka és mosoly :)

2007. június 25-én délután fél egykor a Nagycsaládosok Országos Egyesületének szervezésében joghurt osztásra került sor.
 
Az első körben kb. 500 karton joghurt fért a szállító autóba, így szükségessé vált egy második forduló is.
 
Az összesen beérkezett 795 kartonból 160 kartont kapott Biatorbágy, 70 kartont Diósd, 24 kartont Tárnok, kapott az Ifjúsági központ, a Fészek Egyesület, a Habilitációs központ, a Gyermekjóléti, a Családok Átmeneti Otthona, Hajléktalan Szálló és természetesen az érdi tagcsaládok. A szállítmány megmozgatása sem volt egyszerű feladat (kartononként 2,5 kg) - le az autóról egy kupacba, hogy meg lehessen számolni, majd mindenkinek kiosztani a már előre összeállított lista alapján - a megmozgatott tömeg közel 4 tonna!).
 
4 tonnát raksz és mennyi a bér? :) Az öröm gyermekeid arcán és egy szép délután családias hangulatban elfáradva, de mosolygósan a munkában.
 
Mi kellett ahhoz, hogy az osztás minél hamarabb megtörténjen? Előkészületek, egy igyekvő sofőr, a szintén rohanó csapat (volt aki többször is fordult), Gyurkó Kata csoportvezető két telefonnal a fülén :) és három gyermekkel a nyakán :) folyamatosan. Kati mama, aki gyermekfelügyelt miközben palacsintát sütött az „éhező” kicsinyeknek.
 
Ezzel az összefogással este 21:18-kor érkezett az utolsó napi e-mail Katától „Elfogyott”.
 
Köszönet érte mindenkinek, mindenki nevében :)!

Keresés

Hirdetés

Hirdetés