Érdi családi és gyermeknap

Hol volt, hol nem volt, június első vasárnapján Családi és gyermeknapot tartottak Érden a Művelődési Központ és az Ága-Bogák szervezésében. Akik eljöttek, jól döntöttek. Írhatnánk róla szépet és jót, de hadd adjuk át a szót a nagycsaládos résztvevőknek:

A Nép Hamar vezetéknevű részének a Ládafia bábszínház volt a kedvence, ezen felül minden egyéb. Mi nyolcan voltunk jelen (csak Gyuri aludt el, akinek pedig szerepelnie kellett volna): és negyvenszer annyian biztosan voltak. Gabi


Ládafia bábszínház

Klikk a képre!

Az én fiaimnak legjobban a Ládafia bábszínház tetszett, aztán az íjászkodás, aztán a Görömbö Kompánia. Szerintem legközelebb elég félnaposra tervezni a rendezvényt, több család vagy csak délelőtt vagy csak délután volt jelen, a kisebbek elfáradtak egész nap, mi már nem tudtuk a táncházat megvárni. A családunk szerint jól sikerült nap volt, mi biztosan elmegyünk minden hasonlóra. Üdv! Szilvi


Görömbő Kompánia - Mesébe szőtt tánc, táncba szőtt mese

Nekünk ez volt az első érdi NOÉ-s program amin résztvettünk, és nagyon jól éreztük magunkat, a gyerekeimet alig lehetett hazavontatni :)
Mi tetszett legjobban a nap folyamán gyerkőiteknek?
1. helyen az íjászat
2. helyen a Ládafia bábszinház
A véleményünk vagy javaslatunk pár szóban: Sok munkával összeszedett program volt, az egész családnak szinvonalas kikapcsolódás. Reméljük máskor is lesz hasonló :)
Köszönettel, Ágnes

Sziasztok!
Mi úgymond "régi-új" tagok vagyunk. Én négy gyerekből kettővel voltam a családi napon ahol nagyon jól éreztük magunkat Annak ellenére,hogy a gyerekek már elég nagyok, 12 és 14 évesek. A színvonalas és változatos müsorok jó szórakozást nyújtottak. Legjobban a bábszínház, tűzoltó autó és a kézműves foglalkozások tetszettek. Gratulálok, és köszönöm a sok munkával járó szervezést.
Angéla

1. Ami legjobban tetszett:
1.1. íjászat
1.2. körhinta


Fa körhinta

1.3. ládafia bábszínház (ez családi vélemény :))
2. Görömbő Kompánia
3. Régen voltunk ilyen szinten együtt családilag (ahová még nagykorú is velünk tartott) és mindenki jól érezte magát (még a főnök is!) tehát köszönet érte.
Zsóka

Mi egyéb családi program miatt amennyivel később érkeztünk, annyival hamarabb is távoztunk sajnos. Minden gyermekem saját élménybeszámolója alapján nagyon szívesen maradt volna még akár záróráig. Nekem legjobban tetszett:
  • A feladatot vállalók kedvessége, segítő szándéka (maximális köszönet és hála a szervezők és végrehajtók részére)
  • A több helyen felállított Terülj-terülj asztalkákon lelhető ízletes falatkák
  • vadidegenek részéről is a beszélgetési hajlam
  • a nyugodt, békés légkör
  • A lehetőségek sokasága és a többszöri újra próbálás lehetősége
  • A nyilazás lehetősége
  • A mászófal erőpróbája


Falmászás

  • A kézműves foglalkozásokon készített apró emlékek halmaza
  • A változatos, nem egyhangú ugrálóvár
  • A forgatós totón a sikeres válaszig forgatás lehetősége
  • A tűzoltó létra tetejéről Érd panorámája
  • A Múzeumkert szépsége
Béla


Fel a magasba - egy kis tűzoltósági segítséggel

Mi tetszett? Arra könnyebb lenne válaszolni, hogy mi nem tetszett, mert olyan nem volt. Sajnos a délelőtti programról lemaradtunk, és itt mégis egy kis észrevételt tennék:
 
Szerintem közülünk sokan tartozunk valamilyen egyházhoz, gyülekezethez, ezért a vasárnap délelőtt (esetleg délután) "foglalt", hiszen Istentiszteletre megyünk. Talán szerencsésebb lenne a hasonló rendezvényeket szombatra tenni... Egyébként nagyon jól éreztük magunkat. Gyermekeinknek leginkább a Ládafia tetszett, de szívesen kézműveskedtek és íjaztak is. Az én szívem csücske a délutáni népzenei koncert volt (sajnos a népi hangszerbemutatót lekéstük), kár, hogy a táncház elmaradt.
 
Bízom benne, Gabi, adsz még esélyt nekünk, és táncolhatunk máskor is!
 
Köszönjük Mindenkinek a sok szép élményt!
 
Ágota, Laci


Ennek a mesének itt a vége, aki nem hiszi, járjon utána! Kérdezze meg ismerőseit, akik ott voltak és legközelebb pedig jöjjön el, az Ága-Bogák várják szeretettel!


Keresés

Hirdetés

Hirdetés