Zenei ajánló

Koncz Zsuzsa: Egyszerű ez

2007. február 8.

Rock zene, Ki mit tud, Táncdalfesztivál, Illés, Metro, Omega, a francia becsületrend, megzenésített versek – mindezek, és még nagyon sok más is felsorolható lenne, ha Koncz Zsuzsa munkásságáról teljes képet szeretnénk adni.

Omega: Égi jel

2007. január 20.

Nyolc év után, 2006 őszén jelent meg tizenhatodik stúdióalbumuk, az Égi jel: Omega, mely egységes hangzású kiforrott album, méltó az Omega életműhöz.

Mozart

2006. december 5.

250 éve született Wolfgang Amadeus Mozart. Róla megemlékezve ajánlok két, más-más célközönségnek szánt Mozart-lemezt az Önök figyelmébe.

Szulák Andrea: Cinema

2007. február 8.

Engedjék meg, hogy személyes indíttatásból ajánljam Önöknek a következő lemezt: kedvelem Szulák Andreát.

Fekete István - Vuk (hangoskönyv)

2006. december 28.

Új műfaj jelent meg nemrégen, a hangoskönyv. Első hallásra sokan – különösen mi, könyvtárosok- felkaptuk a fejünket, mi ez? Fából vaskarika? Hiszen a könyv papírból van, s olvasása általában csendes tevékenység. Aztán ismerkedtünk, sőt barátkoztunk az új műfajjal, amely rövid idő bebizonyította létjogosultságát még a legfőbb kételkedők számára is.

IRON MAIDEN: A Matter of Life and Death

2006. december 13.

A szakértők szerint a Steve Harris által 1975-ben alakított banda alkotta meg minden idők talán legjobb metal koncertalbumát 1985-ben, a Live after death címűt.
Előző

Keresés

Hirdetés

Hirdetés