ÉrdCenter szolgáltatások vállalkozóknak, vállalkozásoknak

Az ÉrdCenteren az elmúlt 5 évben olyan a térségben élők érdeklődésére számot tartó információ szolgáltatás épült fel, amit havonta húszezer egyedi látogató kísér figyelemmel.
 
A látogatók számára ez az információ szolgáltatás ingyenes. Cégkereső szolgáltatásunkat intenzíven használják az Érd és Térségében elérhető termékek, szolgáltatások és vállalkozások keresésére, ami érdemi előny a nálunk regisztrált vállalkozások számára.
 
A fenntartható gazdálkodás érdekében partnereink bevonásával teszünk kísérletet a térségben jelentősnek mondható látogatottságunk kiaknázására a vállalkozók és vállalkozások számára. Tesszük ezt a helyi sajátosságra figyelő, óvatos, tudatos építkezéssel. Itt Érden és Környékén, hol máshol?

Tudja hogy ÉrdCenter tagsága jelenleg milyen szolgáltatást jelent Önnek?

Az ÉrdCenter havi húszezer egyedi látogatója a legkülönbözőbb tartalmakat keresi az oldalakon. Azt gondoljuk, ez a látogatottság, ez a figyelem a vállalkozók, a vállalkozások számára értékes lehet, amennyiben jól átgondolt megjelenéssel, jól célzott figyelem felhívással jelentkeznek oldalunkon.
 
Az ÉrdCenter vállalkozások számára ajánlott ingyenes szolgáltatásai jelenleg:
 
Az ÉrdCenter vállalkozások számára nyújtott térítéses szolgáltatásai jelenleg:  http://is.gd/erdcenterszolg
 
Felhasználóink visszajelzései alapján, Felhasználóinkkal együttműködésben az ÉrdCenter szolgáltatásait a lehető leggyorsabban fejlesztjük. 
 
A vállalkozóknak és vállalkozásoknak nyújtott szolgáltatásainkat partnerek bevonásával a hatékonyság és eredmény orientáltság érdekében, a mégjobb ár/érték arány kialakítása céljából a következő hónapban alapvetően újra strukturáljuk.

Hirdetések és reklámok Érden és Környékén

Lássuk, hol tartunk az érdi vállalkozások megjelenítésével? Kedjük a köztéri hirdetésekkkel, ezekről mutatunk ízelítőt. Katttintson a képre!


Vállalkozóknak? Ajánlat!

A vállalkozó szellemű vállalkozóknak és vállalkozásoknak az online hirdetés, reklám jellegű fizetős szolgáltatásainkat a Breklám Csoport partnerünkre alapozzuk.
 
Akciós ajánlatunk 2011. szeptember hónapra a hírlevél kiadásának napjáig regisztrált Felhasználóink számára:
 
Az akciónk háttere nem más, mint a fent leírt elképzelés következetes végigvitele:
 
A lejáró határidőről értesítést küldünk és a közbeeső időszakban pedig Ügyfeleinknek meg kívánjuk mutatni értékeinket, együttműködési készségünket. 
 
Forduljon hozzánk bizalommal: info@erdcenter.hu

Pörgesse fel vállalkozását! Iratkozzon fel a Breklám ingyenes Hírlevelére itt: www.breklam.hu

Amennyiben a jövőben nem szeretne az ÉrdCentertől hírleveleket kapni, bejelentkezést követően a felhasználói adatai módosításánál egy kattintással leiratkozhat.

ÉrdCenter a *vonzó vonzáskörzetérd*

Keresés

Hirdetés

Hirdetés