Diabetológia

Rendelésünk a járványügyi vészhelyzet ideje alatt

Kedves gondozott cukorbetegünk!

A koronavírus járványra tekintettel a közvetlen orvos-beteg, szakápoló-beteg, dietetikus-beteg kapcsolat fokozott kockázatot jelenthet mindkét fél számára, ezért kérjük, mielőtt elindulna a szakrendelőbe, telefonon vegye fel a kapcsolatot velünk.

Telefonszám: 20/406-2553

Kérjük türelmét is, mert a megnövekedett telefonhívások miatt a szám hosszabban foglalt lehet.

Mi is hívjuk folyamatosan a kontroll vizsgálatra előjegyzett betegeinket, hogy állapotuk felől érdeklődjünk, és a szükséges terápiás változtatásokat telefonon megbeszéljük, valamint új kontroll időpontot adjunk a vírusjárvány várható lezajlását követő időszakra.

Az új betegek fogadását is halasztjuk, és első lépésben velük is telefonon konzultálunk az eredményeikről, a szükséges teendőkről.

Ha valakinek olyan hirtelen kialakuló anyagcsere változása lenne, amely kórházi felvételt igényel, kérjük sürgősen keresse fel telefonon háziorvosát, aki kórházba tudja utalni.

Ilyen állapot lehet a 20mmol/l feletti vércukorszint, együtt a gyakori és sok vizeletürítéssel, valamint sok folyadékfogyasztással, fogyással, esetleg hányingerrel, hányással. Ha lázas állapot kapcsán alakul ki ilyen állapot, akkor is kórházi felvétel javasolt, illetve a sürgősségi osztályon történő gyors kivizsgálás.

Szeretnénk kérni minden cukorbeteget, hogy tartsa távol magát a közösségektől, és csökkentse minimálisra a találkozásokat a baráti körrel és családon belül is! A járvány mérete csak úgy csökkenthető, ha minél kevesebb találkozás történik legalább két-négy hét időtartamban!

 

Együttműködésüket és megértésüket köszönjük előre is!

 

Diabetológiai szakrendelés orvosai, szakápolói és dietetikusa

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Telefon: 06-23-365-232/128-as mellék.

Beutaló: szükséges

Időpont kérés: szükséges , lásd Hasznos információk/Előjegyzés menüpont

Időpont lemondása: 06-23-369-039, 06-23-366-001 vagy az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címen.

Rendelési idő: Kérjük tájékozódjon a főoldalon !
Keresés

Hirdetés

Hirdetés