Belgyógyászat

Járványügyi vészhelyzet idején végezhető sürgősségi ellátások:

BELGYÓGYÁSZATI SZAKRENDELÉS

(telefon: 06-23-365-232 / 136-os mellék)

A veszélyhelyzet időtartama alatt arra kérjük a pácienseinket, hogy mielőtt a szakrendelésünkre elindulna, mindenképp hívjon fel bennünket telefonon, rendelési időben, mivel az orvosi konzultáció elsősorban távkonzultáció formájában történik. Csak kifejezetten indokolt esetben történhet orvos-beteg találkozás.

Lázas és légúti panaszokkal rendelkező betegek esetében kizárólag távkonzultációra kerülhet sor!

A távkonzultációt a fenti telefonszámon folytatjuk betegeinkkel. Nyilvánvaló, hogy az nem alkalmas az orvos-beteg személyes találkozás kiváltására, de a jelenlegi helyzetben általános érdek ezek számának a lehető legkisebbre csökkentése. A távkonzultáció alkalmával az orvos a páciens által elmondott adatokra alapoz (pl. a beteg által mért vérnyomás- és vércukorértékek, testsúly, esetleg laboratóriumi eredmények), ezek alapján hozza meg a döntéseit, javaslatát.

A távkonzultáció keretében lehetőség van recept felírására is. A receptet e-receptként is megkaphatja, vagy postán adjuk fel Önnek, amennyiben azon gyógyászati segédeszköz szerepel.

A szakorvosi javaslatokat a veszélyhelyzet alatt és azt követően még 90 napig meghosszabbítani nem kell, tehát amennyiben azok ebben az időben lejártak, semmit nem kell tenni az érvényességük fenntartásához.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Telefon: 06-23-365 232/136-os mellék.

Beutaló: szükségesKeresés

Hirdetés

Hirdetés