Ingyenes regisztráció

Érdi és vonzáskörzetében lévő cégek számára ingyenes regisztrációt biztosítunk oldalainkon, így látogatóink az Ön cégének legfontosabb információt könnyen megtalálhatják.

TOVÁBB AZ INGYENES REGISZTRÁCIÓHOZ!
 
Eddig cégek az ingyenes regisztráció során beküldték adataikat a portál szerkesztőségéhez, amelyet jóváhagytunk és csak azután vált elérhetővé a cégkeresőben. A jövőben regisztrált felhasználóink (ld. felhasználói regisztráció) új cégadatokat vihetnek fel és az általuk felvitt adatokat karban is tarthatják.
 
A jövőben az ingyenes regisztráció keretében nemcsak a cég email címét, hanem a honlap hivatkozását is felvihetik az adatok közé. Azonban továbbra is csak a bő regisztráló cégek számára biztosítjuk egynél több tevékenység ill. kulcsszavak felvitelének lehetőségét, azonban ezeket az adatokat a szerkesztőség közreműködése nélkül is megtehetik.
 
Az új cég regisztrálásához tehát az alábbiakra van szükség:A jelenleg regisztrált cégek esetében is lehetőség nyílik az adatmódosításra: a kapcsolattartóként megadott email címmel hozzon létre ÉrdCenter felhasználót (ha még nem tette meg eddig) és mi automatikusan összerendeljük a létrehozott felhasználót a rendszerben lévő céggel.
 
Az ingyenes cégregisztráció szolgáltatás igénybevételével egyúttal elfogadja az alábbi használati szabályokat is:

Keresés

Bejelentkezés

Hirdetés

Legfrissebb

Hirdetés

Legfrissebbek

Időjárás

Apróhirdetések

Eladó az érdi piacon jelenleg is üzemelő fix telepítésű, jó forgalmú büfékocsi bérleti joga, akár teljes berendezéssel is/ hütő. ...
Sóskúton kisbálás lucerna és széna eladó! Kiváló minőségű, vegyszer és ázásmentes, zöld levelű Szarvasi AS1ről termesztett kisb ...