A 27 minek a köbe?

Létrehozás: 2012. november 8. 13:32 , szsolt
Ez az írás Érd környéki vállalkozóknak szól, akik gyors mérlegelés után határozottak a döntésükben, ám az aktuális KGFB kampány közepe felé még van kérdésük.
Akinek több autója, netán flottája van, annak az ajánlatok összehasonlítása nem oly könnyű, mint az internetes ígéretek szerint kellene legyen. Maradjunk vagy váltsunk? Mekkora a különbség, mennyi időt érdemes szánni rá?

Ráadásul e cikk szerint a kötelező mellett most novemberben ha a lakás és CASCO biztosításainkat is újrakötjük, egy időre elkerülhetjük a januártól kivetésre kerülő újabb adóterheket.

Íme összeszedtem egy halomba a szerintem lényeges szempontokat, hiszen dől a sok információ, mégis minden eset más, jól jön az egyszerűsítés!

A javaslat alapja: mikor lépjünk kapcsolatba a biztosítónkkal? Amikor baj van és gyorsan illene intézkedni? Vagy csak hívom a személyesen jól ismert kapcsolatom? Hiszen kellő időben befektettem a megismerkedésbe az épp szükséges időt?

Hadd mondjam el a saját esetem: mikro vállalkozásom van és magán gépjárművem. Tagja vagyok az Érdi Ipartestületnek, van elég jó okom rá. Az Alispán u. 8-at ezért jól ismerem, a rendezvénytermét is és ott van most épp a szomszédban a Csatornázás Ügyfélszolgálat.

Tájékozódtam az internetes portálokon, aztán mivel arra jártam, a KÖBE irodán kapott tájékoztatás után gyorsan döntöttem: mert helyi, mert magyar és cseppet sem gyengébb a szolgáltatása ár/teljesítménye a többinél.

Érd Alsónál vagy Felsőnél hagyom az autóm és gyalogolok, utamban érintve még Ipartestületi ismerőseim, a Mamma Gyros-t, a Divatműhelyt. Az Alispán u. 8-ban ismerősként, kedvesen üdvözölnek, ha jó hírem van, ha nem. Ha van épp időnk beszélgetünk, ha dolgunk van, hatékonyak vagyunk. A KÖBE irodán ugyanez a helyzet, hiszen ők is vállalkozók, értik a dolgot, egy szót sem beszélnek feleslegesen. Most pedig ezt az meglepetéses akciót hirdették meg.

27% engedményt azt sajnos nem, ám legalább 3 x 3 x 3 érdi érvet adhatunk a KÖBE Alispán u. 8.-ban személyes kötése mellett, ahogy idefent leírtam nagy részét, ám maradt még! Soroljam?

Süle Zsolt
érdesítő

Hozzászólás írásához jelentkezzen be!

Legfrissebbek a témában

További oldalak

Keresés

Bejelentkezés

Hirdetés

Legfrissebb

Hirdetés

Legfrissebbek

Aktuális programok

Időjárás

Apróhirdetések

Eladó az érdi piacon jelenleg is üzemelő fix telepítésű, jó forgalmú büfékocsi bérleti joga, akár teljes berendezéssel is/ hütő. ...