Érd Körbe Esszencia! Mi a lényeg?

Létrehozás: 2012. szeptember 29. 8:29 , Utolsó módosítás: 2018. szeptember 27. 9:58 , szsolt
Az Érd Körbe 2012 ezen az őszön visszatér az eredeti kerékvágásba, újra a csak a kerékpározásra koncentrál. Gyere el családoddal, jó idő lesz, legyünk együtt sok jó bringás!
A budapesti Criticalmass lezárt egy korszakot, most összel elmaradt és a jövő tavaszi lesz az utolsó. A kerékpáros "vének tanácsa" szerint sok éves munkájával elérte a legfőbb célját, az elegendő figyelemet, a megkerülhetetlenséget, ami a városi, elsősorban közlekedési célú kerékpározás sokoldalú elfogadtatásához kellett.

A továbbiakban CM 365 néven folytatják a bringások, utalva a mindennapi kerékpározásra és mostmár a civil mozgalmárságról a mindennapi kerékpározáshoz szükséges feltételek professzionális megteremtésére fókuszál és a Magyar Kerékpárosklub ezirányú tevékenységét támogatja.

Az Érd Körbe még a hazai Criticalmass-nál is korábban kezdődött, városkerülő kerékpártúraként. Az elmúlt években a budapestihez hasonlóan sikeresen fejlődött a helyi méreteknek megfelelően.

Az Érd Körbe ezen az őszön visszatér az eredeti kerékvágásba, újra a csak a kerékpározásra koncentrál. Gyere el családoddal, jó idő lesz, legyünk együtt sok jó bringás! Ha pedig elegendően felkészültnek érzed magad és a bringád, vállald a klasszikus 30km-es távot, klasszikus minőségű érdi utakon!

Hadd lássuk, Érd megkerülhető, az Érd Körbe pedig megkerülhetetlen!

Süle Zsolt
Magyar Kerékpárosklub Érd és Térsége
és Érd Körbe Egyesület

Hozzászólás írásához jelentkezzen be!

Legfrissebbek a témában

További oldalak

Keresés

Bejelentkezés

Hirdetés

Legfrissebb

Hirdetés

Legfrissebbek

Aktuális programok

Időjárás

Apróhirdetések

For Sale Sony Playstation 4 PRO..$300usd 1000 GB hard drive to play games, watch movies and music. Built-in Blu-ray disc drive ...
Anyanyelvi szintu nemet nyelvtanar beszedcentrikus orat vallal Erd es vonzaskorzetebol. Kulfoldi munkara, allasinterjura, nyelvv ...