Érd Körbe Esszencia! Mi a lényeg?

Létrehozás: 2012. szeptember 29. 8:29 , Utolsó módosítás: 2018. szeptember 27. 9:58 , szsolt
Az Érd Körbe 2012 ezen az őszön visszatér az eredeti kerékvágásba, újra a csak a kerékpározásra koncentrál. Gyere el családoddal, jó idő lesz, legyünk együtt sok jó bringás!
A budapesti Criticalmass lezárt egy korszakot, most összel elmaradt és a jövő tavaszi lesz az utolsó. A kerékpáros "vének tanácsa" szerint sok éves munkájával elérte a legfőbb célját, az elegendő figyelemet, a megkerülhetetlenséget, ami a városi, elsősorban közlekedési célú kerékpározás sokoldalú elfogadtatásához kellett.

A továbbiakban CM 365 néven folytatják a bringások, utalva a mindennapi kerékpározásra és mostmár a civil mozgalmárságról a mindennapi kerékpározáshoz szükséges feltételek professzionális megteremtésére fókuszál és a Magyar Kerékpárosklub ezirányú tevékenységét támogatja.

Az Érd Körbe még a hazai Criticalmass-nál is korábban kezdődött, városkerülő kerékpártúraként. Az elmúlt években a budapestihez hasonlóan sikeresen fejlődött a helyi méreteknek megfelelően.

Az Érd Körbe ezen az őszön visszatér az eredeti kerékvágásba, újra a csak a kerékpározásra koncentrál. Gyere el családoddal, jó idő lesz, legyünk együtt sok jó bringás! Ha pedig elegendően felkészültnek érzed magad és a bringád, vállald a klasszikus 30km-es távot, klasszikus minőségű érdi utakon!

Hadd lássuk, Érd megkerülhető, az Érd Körbe pedig megkerülhetetlen!

Süle Zsolt
Magyar Kerékpárosklub Érd és Térsége
és Érd Körbe Egyesület

Hozzászólás írásához jelentkezzen be!

Legfrissebbek a témában

További oldalak

Keresés

Bejelentkezés

Hirdetés

Legfrissebb

Hirdetés

Legfrissebbek

Aktuális programok

Időjárás

Apróhirdetések

Eladó az érdi piacon jelenleg is üzemelő fix telepítésű, jó forgalmú büfékocsi bérleti joga, akár teljes berendezéssel is/ hütő. ...