Érd csapata nyert a "vizes" szakemberek versenyén

Létrehozás: 2018. szeptember 17. 17:21 , ÉrdCenter
Érd, 2018. szeptember 17. − Nagy sikerrel zárult a 17. Országos Víziközmű Szerelőverseny az Érd és Térsége Víziközmű Kft. számára: a nagy hagyománynak örvendő szakmai rendezvényről a Társaság csapata hozta el az elsőnek járó trófeát.

A Sopronban rendezett megmérettetésen nemcsak Magyarország legjobb szakemberei mérték össze tudásukat elméletben és gyakorlatban, de a 22 csapat között a 19 hazai mellett egy bukaresti, egy szlovák és egy burgenlandi víziközmű is képviselte magát. A vízkincset őrző érdi szakemberek olyan gyakorlati feladatokat oldottak meg kiemelkedő gyorsasággal és precizitással, amelyekkel a mindennapokban is találkoznak.

A csapat tagjai (a mellékelt képen balról jobbra): Institurisz Péter, Szőts Gábor, Jakab Gábor, valamint Szabó Miklós, tartalék csapattag. Felkészítőjük Büki Levente üzemegység-vezető.

A Magyar Víziközmű Szövetség évente megrendezett Országos Víziközmű Szerelőversenyeinek a célja az ivóvízellátás területén dolgozó szakemberek elméleti és gyakorlati felkészültségének megmérettetése; hivatásszeretetüknek és szakmai elkötelezettségüknek erősítése; valamint a csapvíz-fogyasztás és a víziközmű ágazat társadalmi elismertségének növelése.

A verseny megrendezésével évről évre azt szeretné demonstrálni a Szövetség, hogy nagy társadalmi szükség van az ágazatban dolgozó munkatársakra, az elhivatottságukra, a szakmai ismeretükre, tudásukra.

Gratulálunk a győztes csapatnak, munkatársainknak!


Hozzászólás írásához jelentkezzen be!

Legfrissebbek a témában

További oldalak

Keresés

Bejelentkezés

Hirdetés

Legfrissebb

Hirdetés

Legfrissebbek

Aktuális programok

Időjárás

Apróhirdetések

Az egyetemes földgázszolgáltatást immár országosan nyújtó kiemelt partnerünk, a Nemzeti Közművek részére keressük a megfelelő munk ...
M3 nyomvonalán Gödöllővel egybeépült Szadán kiemelt zöldövezetben eladó egy nagy elegáns bútorozott ház ami nem csak lakóingatlank ...
4-6 órás adminisztrációs munkát keres Érden és környékén 56 éves nő. ...