Érden is biztosít kedvezményes napközis tábort az Egyszülős Központ

Létrehozás: 2017. június 6. 13:18 , Utolsó módosítás: 2017. június 6. 13:18 , ÉrdCenter
Több mint 150 gyermek részére kínál kivételesen kedvezményes táborozási lehetőséget az Egyszülős Központ. Érden június 19-től kezdődnek a hetente változó tematikájú napközis táborok, amelyekben heti 3000 forintért biztosítanak részvételi lehetőséget az egyszülős családban élő gyermekeknek.
A nyári szünet megszervezése és finanszírozása sokszor komoly nehézséget jelent a családoknak, különösen, ha az édesanya vagy az édesapa egyedül neveli a gyerekeit. Az Egyszülős Központ ezen a helyzeten szeretne enyhíteni azzal, hogy több mint 150 gyermeknek kínál táborozási lehetőséget idén nyáron.
Napközis táborok: Az Egyszülős Központ heti 3000 forintért biztosít napközis tábort június 19-től 9 héten át, turnusonként 15, összesen 135  gyermeknek.  Az Újbudán, Érden és Győrben szervezett táborokat 3-12 éves gyerekek vehetik igénybe. A hetente változó tematikájú - színházi, mese, sport, zenei, fotós és természetbúvár - táborok a munkaidőhöz igazodva hétfőtől péntekig reggel 7.30-tól 16.30-ig tartanak és napi négyszeri étkezést biztosítanak a gyerekeknek.
Tematikus táborok: A központ kínálatában szerepelnek olyan tematikus táborok is, amelyeket a központ partnerei  töredékáron kínálnak az egyszülős családoknak. Az Egyszülős Központ eddigi partnerei az Aquincumi Múzeum, a British Council Nyelviskola, a DUE Médiahálózat, a Liget Lovarda Őrbottyán, a Magyar Cserkész Szövetség Felfedezőtábora - Nagykovácsi, , a Szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum (Skanzen) és a Bilimbo Háza Naphegy. A partnerek köre és a tábori kínálat folyamatosan bővül.
A www.egyszulo.hu oldalon folyamatosan teszik közzé a kedvezményes táborozási lehetőségeket, programokat és minden olyan lehetőséget, amellyel kellemesebbé és könnyebbé tehetik az egyszülős családok számára a nyarat. Minden táborra a www.egyszulo.hu oldalon keresztül lehet jelentkezni.

Az Egyszülős Központ létrehozását az Emberi Erőforrások Minisztériuma 500 millió forinttal támogatja.

Hozzászólás írásához jelentkezzen be!

Legfrissebbek a témában

További oldalak

Keresés

Bejelentkezés

Hirdetés

Legfrissebb

Hirdetés

Legfrissebbek

Aktuális programok

Időjárás

Apróhirdetések

M3 nyomvonalán Gödöllővel egybeépült Szadán kiemelt zöldövezetben eladó egy nagy elegáns bútorozott ház ami nem csak lakóingatlank ...
Az egyetemes földgázszolgáltatást immár országosan nyújtó kiemelt partnerünk, a Nemzeti Közművek részére keressük a megfelelő munk ...
4-6 órás adminisztrációs munkát keres Érden és környékén 56 éves nő. ...