Érden is biztosít kedvezményes napközis tábort az Egyszülős Központ

Létrehozás: 2017. június 6. 13:18 , Utolsó módosítás: 2017. június 6. 13:18 , ÉrdCenter
Több mint 150 gyermek részére kínál kivételesen kedvezményes táborozási lehetőséget az Egyszülős Központ. Érden június 19-től kezdődnek a hetente változó tematikájú napközis táborok, amelyekben heti 3000 forintért biztosítanak részvételi lehetőséget az egyszülős családban élő gyermekeknek.
A nyári szünet megszervezése és finanszírozása sokszor komoly nehézséget jelent a családoknak, különösen, ha az édesanya vagy az édesapa egyedül neveli a gyerekeit. Az Egyszülős Központ ezen a helyzeten szeretne enyhíteni azzal, hogy több mint 150 gyermeknek kínál táborozási lehetőséget idén nyáron.
Napközis táborok: Az Egyszülős Központ heti 3000 forintért biztosít napközis tábort június 19-től 9 héten át, turnusonként 15, összesen 135  gyermeknek.  Az Újbudán, Érden és Győrben szervezett táborokat 3-12 éves gyerekek vehetik igénybe. A hetente változó tematikájú - színházi, mese, sport, zenei, fotós és természetbúvár - táborok a munkaidőhöz igazodva hétfőtől péntekig reggel 7.30-tól 16.30-ig tartanak és napi négyszeri étkezést biztosítanak a gyerekeknek.
Tematikus táborok: A központ kínálatában szerepelnek olyan tematikus táborok is, amelyeket a központ partnerei  töredékáron kínálnak az egyszülős családoknak. Az Egyszülős Központ eddigi partnerei az Aquincumi Múzeum, a British Council Nyelviskola, a DUE Médiahálózat, a Liget Lovarda Őrbottyán, a Magyar Cserkész Szövetség Felfedezőtábora - Nagykovácsi, , a Szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum (Skanzen) és a Bilimbo Háza Naphegy. A partnerek köre és a tábori kínálat folyamatosan bővül.
A www.egyszulo.hu oldalon folyamatosan teszik közzé a kedvezményes táborozási lehetőségeket, programokat és minden olyan lehetőséget, amellyel kellemesebbé és könnyebbé tehetik az egyszülős családok számára a nyarat. Minden táborra a www.egyszulo.hu oldalon keresztül lehet jelentkezni.

Az Egyszülős Központ létrehozását az Emberi Erőforrások Minisztériuma 500 millió forinttal támogatja.

Hozzászólás írásához jelentkezzen be!

Legfrissebbek a témában

További oldalak

Keresés

Bejelentkezés

Hirdetés

Legfrissebb

Hirdetés

Legfrissebbek

Időjárás