Magyar bajnokok a minik

Létrehozás: 2017. május 3. 14:01 , ÉrdCenter
Végső győztesként zárta a Delta Röplabda Sportegyesület lánycsapata az országos mini bajnokság (OMB) szegedi fináléját a hétvégén.
A csoportmérkőzéseket és a keresztjáték csatározásait a legjobb négyért szombaton rendezték. A csoportban a Dabronc és az MTK ellen szálltunk harcba és mindkét gárdát 2:0 arányban legyőztük. A keresztjátékban a Kecskemét ellen is 2:0-ra nyertünk. A helyosztókat vasárnap tartották. Az elődöntőben a Békéscsabát 2:0-ra vertük, a döntőben pedig a Vasassal szemben diadalmaskodtunk 2:1-re.

„Az év különböző tornáin már lehetett látni, hogy esélyesek vagyunk a végső győzelemre. Ezzel a tudattal léptünk pályára Szegeden, a cél egyértelműen a bajnoki cím elnyerése volt. Ez ugyanakkor nagy terhet jelentett, amivel szerencsére remekül megbirkóztak a lányok.” - értékelt Dömötör-Mátrai Beáta, a Delta RSE Érd vezetőedzője.

A bajnokcsapat tagjai: Tátrai Zsanett (csapatkapitány), Baumann Flóra, Flach Dóra, Csörgi Evelin, Jakab Boglárka, Darvas Hanna, Tóth Luca, Szőke Gréta, Antal Enikő, Veress Anna, Zombory Lili, Tankó Réka. Edző: Dömötör-Mátrai Beáta

Tátrai Zsanett lett a Delta legértékesebb röplabdázója, teljesítményéért különdíjat vehetett át a szervezőktől.

Az érdi fiúcsapat a hatodik helyen fejezte be az országos mini bajnokság idei sorozatát.

Érd, 2017. május 2.

További információk: www.deltarse.hu, Pecsu Press www.pecsu.hu


Hozzászólás írásához jelentkezzen be!

Legfrissebbek a témában

További oldalak

Keresés

Bejelentkezés

Hirdetés

Legfrissebb

Hirdetés

Legfrissebbek

Aktuális programok

Időjárás

Apróhirdetések

Érdi Klímaszerelő Téli Akciós készülék felszereléssel! Gree Inverteres wifis split klíma csomag 3,5 kW -15C-ig 199.000.-Ft-t ...
Skechers Márka 45 ÖS CSAK SZOBÁBA HORDTÁK néha 2000FT no posta csak csepelen vehetö át 06-70-883-82-04 ...